Visit Finnskogen

Skal du besøke et sted i Norge og er interessert i vakker natur,mystikk,jakt,fiske og avslapping.Så vil jeg anbefale et besøk på Finnskogen.Her finner du alt dette på ett og samme sted.

For jakt og fiske interesserte er Finnskogen et eldorado.Finnene som kom hit for flere hundre år siden,kalte Finnskogen for de tusen sjøers land og det kan nok stemme,selv om jeg ikke kan gå god for at det er tusen sjøer der,så er det i hvertfall mer enn nok av dem.

Jakt, er det også gode muligheter for,her finnes elg,hjort,rådyr,storfugl,bjørn og ulv.Selvom de to siste ikke er noe du kan felle med et gevær,så kan du fange de med et kamera 🙂

Er du kun interessert i vakker natur og lange turer,så er dette det rette stedet.Her finnes vakker natur i milevis i nær sakt uberørt natur.

Finnskogen er et paradis for den som søker nærhet til naturen og ønsker seg bort fra den moderne verdens kjas og mas.Selvsakt,så finner du alt hva du ønsker her også av moderne fasiliteter,så sant du ønsker,men også ensomhet og stillhet uten trafikk og masse mennesker.

Finnskogen kan ikke hverken forklares eller beskrives,den må oppleves.

Finnskogen vil enten skremme deg med sin villmark og ensomhet eller så vil den fange hjertet ditt på samme måte,som den fanget mitt.Finnskogen glemmer du aldri etter ett besøk,den vil for alltid sette uutslettelige spor i ditt hjerte og sinn.

Den er trolsk,uforglemmelig og utrolig vakker.Sagnomsust og spennende.Den er den eneste i sitt slag.Opplev den en gang i livet og den vil være med deg for resten av livet i minnene.

Ta en kikk på de linkene jag har under «steder du bør se på finnskogen» og se om du ikke også kan finne ditt eget drømmested.

Ta en tur hit da vel.Det vil du ikke angre på,det blir en opplevelse for både sjel og sinn,kansje fanger den ditt hjerte også.

Velkommen skal du være hit til mystikken og trolldommenes sted.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *