Poker feberen har hetet opp Norge

 

Nettpoker har blitt utrolig populært her i Norge og stadig flere kaster seg på nettpoker bølgen.Antall spillere øker daglig,noe som vitner om at det må være store penger å hente på nettpoker.

Spillet er utrolig spennende og utsiktene til stor fortjeneste lokker stadig flere til å delta.Det kreves egentlig ingen  kunnskaper om det å spille poker fra før av,da det gis instruksjoner på nettet om hvordan spillet foregår.Før måtte en faktisk ta turen til utlandet for å kunne delta i dette spennende og underholdende spillet,men med tilgang til internett er dette ikke lenger noen hindring.Her kan alle ta turen til Las Vegas uten å måtte gjøre annet enn å sette seg ned ved pc’n sin i godstolen hjemme.Las Vegas,glitteret, glamouren og pokerbordene kommer hjem til deg i din egen stue.

 

Mange av våre kjendiser har også tilbrakt tid ved pokerbordene.

Pia Haraldsen,Aylar Lie,Kjersti Grini og vår alles «gullgutt» Petter Northug er noen av dem som har testet sitt poker ansikt.

Petter Northug pleier vanligvis å feie konkurrentene til side og forsyne seg grovt fra øverste hylle,men ved pokerbordet måtte skikongen se seg slått og fratatt gullet av den unge studenten Ørjan Skommo.

Den unge studenten slo ut både Northug og alle de andre i Poker NM i Riga. Han ble vinneren og stakk av med «gullpotten» Nå sitter han med over 1 millioner kroner på kontoen og en splitterny bil til en verdi av 250.000 kroner.

Har du lyst til å prøve deg også og se om du er like god eller enda bedre i poker?

Her får du en unik sjanse som du ikke kan la gå fra deg,til  kansje å bli like fremgangsrik ved pokerbordet.Samt  at du får tilgang til store bonuser som kan sikre deg enda større premier.Jeg anbefaler deg å gjøre et forsøk,besøk nettpoker sin side og se hva de tilbyr deg.

Prøv lykken du også hos  http://nettpoker.eu    Hvem vet,kansje er det du som blir millionær denne gangen.

Da håper jeg du husker at det var jeg som ga deg dette gode tipset her 🙂

LYKKE TIL!

PS: Kom gjerne tilbake og legg igjen en kommentar om hvordan du klarte deg ved pokerbordet.Husk bare å beholde pokerfjeset og ha is i magen,det er pokerens grunnregel nr 1

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *