Finnskogen Turist & Villmarkssenter

Finnskogen Turist & Villmarkssenter

http://www.finnskogen.net/

 

Skasenden 2260 Kirkenær
Telefon  +47 62 94 57 50
Telefax  +47 62 94 57 75
e-mail: villmara@online.no

Veibeskrivelse
E6 fra Oslo – retning Trondheim til Kløfta, RV2 til Kongsvinger, RV20 – retning Elverum til Kirkenær, ta av ved Shell. RV201 – 14 km til Finnskogen Turist & Villmarkssenter.

Velkommen til de store skoger, med blinkende vann, et rikt dyreliv og en spennende historie. Finnskogen ble befolket av finner på 1600-tallet og stedsnavn som Luka, Hytianti, Lebiko, Antilla forruten matretter som Motti, Sillpo og Hillo viser at de finske tradisjoner lever den dag i dag.På Finnskogen Turist & Villmarkssenter kan de lede deg inn i en spennende verden av mystikk og naturopplevelser som bare Finnskogen kan by på.

Finnskogen Turist & Villmarkssenter har restaurant med mat basert på lokale råvarer av fisk og vilt, finsk tradisjonskost og internasjonale retter. Har bar med alle rettigheter, dans fra tid til annen. Liten butikk finnes i resepsjonen.

Har 60 oppstillingsplasser for campingvogn med strøm, 20 store hytter med inntil 7 sengeplasser, dusj/WC, TV, lite kjøkken og stor veranda. Har også noen mindre campinghytter.

På området finnes badestrand med vannsklie, strandvolleyball-bane, tennisbane, lekeplass, utleie av tråkkebåter, kanoer, kajakker, robåter, motorbåter.

Har oppkjørte ski- og hundeløyper om vinteren samt skøytebane så lenge været tillater det, kanoleder og et vell av merkede turstier, bl.a. kan vi kjøre til/fra Finnskogleden. Paint-ball og ridning kan også tilbys på forespørsel. Etter aktivitene kan du prøve  ekte finske røykbadstu med innlagt bad i Skasen sommer som vinter. Deres finnegamme brukes ofte for å gi den rette villmarksstemningen. Bjørn, ulv, gaupe og jerv lever her i skogene forruten skogens konge Elgen, storfugl og orrfugl.

Ligger i nordenden av sjøen Skasen ved rv. 201, 14 km fra Kirkenær. Avstand til Kongsvinger er 45 km, Oslo 150 km, Gøteborg 400 km.





Dette innholdet er hentet fra deres hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *