GOD SOMMER :-)

Endelig så er et blitt sommer.Ser frem til mange late dager i solen.Deilig å kaste alle disse tykke vinterklærne og ikle seg lette sommerplagg.Kjenne solen tine opp en frossen kropp og den vinterhvite farven blir erstattet med gyllen solbrun farve.Deilige måltider på grillen og lange lyse kvelder.Mmmmm,deilig.

Har vært urimelig lenge borte fra denne bloggen min,men har hatt det for travelt til å sette meg ned og blogge her.

Tror vel ikke det blir bloggingen som vil prege denne sommeren heller.Det er så mye annet å ta seg til nå som snø og kulde er vekk.

Håper det blir mange fine dager ute i den vakre Finnskogs naturen.Sitte ved et vann i tussmørke og bare la roen og freden synke inn i sjel og sinn.

Trolsk og vakker er Finnskogen om sommeren.Erindre gamle sagn og historier om både hulder og underjordiske.Samt alle de spennende historier en har hørt og lest om spøkerier og de trolldoms kyndige finnene som Finnskogen huset.Det er ikke fritt enkelte ganger for at det kribler litt i fantasien og en synes å både se og høre merkelige ting.

Merkelige steder er det nok av å oppsøke for den som våger seg til det,ellers er det mange severdigheter av det naturlige slaget og oppsøke der også.

For meg er sommerens vakreste eventyr Finnskogen i all sin sommerprakt og skjønnhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *